With a sensitive, collaborative, and bold approach, Gray Puksand breathes new life into one of Melbourne’s most sought after locations.

The open plan workspace encourages greater teamwork and connectivity and includes meeting rooms, huddle rooms, hot desks, booths, breakout zones, utilities rooms and lockers for 180 staff.

In a dynamic break from tradition, there is no reception desk. Instead, an illuminated Sage sign and an interactive screen face the lifts so that visitors intuitively know to approach the screen on arrival. Here, they make a video call to their contact and wait in the lounge to be retrieved. With a tea bench within easy reach, they may even help themselves to a hot beverage.

The building’s form also lent itself to multiple meeting points and high work benches which are set within the fissured façade. Timber framed floor to ceiling screens also offer a sense of privacy at focus zones.

yah

“We injected pops of green, blue, orange and pink into collaborative spaces throughout the workspace with Sage’s corporate colours reflected in the loose furniture, upholstered panels and segmented carpet tiles”

- Holly Maxwell, Interior Designer, Gray Puksand

  • Please enter your details for full access to our downloadable content