Relocating to the buzzing business hub of Sydney’s Chatswood, NCR bring together three distinct workplace functions over two levels.

As a global company NCR has been shaping technology, how people bank, shop, eat, and travel since 1884. The design concept was driven by creating a flexible, modern and forward-thinking workspace infused with the richness in aesthetic detail found in NCR’S functionality of their core offering. Utilising the pockets of space the unique buildings shape provides a number of soft discussion spaces, focussed work spaces, drop in hot desking and a combination of traditional and teleconference huddle meeting rooms.

In addition to the main workspace are a number of tech lab facilities accomodating varying sizes and weights of NCR machinery. With a number of company functions converging in this new space, the breakout was designed as a place of relaxing, socializing and connecting, where staff from both levels 8 and 9 can come together and unwind.

yah

A huge component of the project was creating a contemporary and versatile working environment. Munro explains, “NCR wanted to shift from the stale and rigid traditional office structure into an open and collaborative space.”

yah

“The team wanted to create a fusion of both old and new-world aesthetics. The concept was driven by creating a flexible, modern and forward-thinking workspace paired with a richness in aesthetic detail.”

Aimee Munro
Project Leader, Gray Puksand
  • Please enter your details for full access to our downloadable content